Lars-Levi Sunna, Fårö och lite Åmmeberg.

Hemkomna från Gotland blev det en tur i vår lilla men fantastiska skärgård. Vätterns norra övärld. Stugan i Åmmeberg stod kvar och båten låg på sin plats i den gamla klassiska hamnen. Passade på att premiärfika med min nya kåsa från Lars-Levi Sunna. Klassiskt samehantverk.

Magisk fika med en Sunnakåsa.

Anne agerar hamntjej.

Utomhuswok!

Fannys bullbak!

Åter igen. Fårö. Lägg ner planerna på Thailand eller Kanarieholmarna. Åk till Fårö om ni inte har varit där. Åk dit igen om ni varit där tidigare. Förstår mig inte på folk som lämnar Sverige under sommarhalvåret. Landet är fullt av unika platser och miljöer. Solen kanske inte skiner hela tiden men det är i sig bara hälsosamt.

Stenstrand

Fåglar

Tillägnar Fårö ett eget album inom en snar framtid på: http://johankarlstrom.smugmug.com/

/J

5 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s