Häng med, nu flyttar jag.

LÄSAProfil fbRE, FÖLJARE eller kanske är du en förstagångsbesökare. Jag flyttar den här bloggen till min nya hemsida och jag vill självklart att du följer med mig dit. Det kan bli lite mer blandad kompott med kortare inslag som kan handla om ett jobb jag gör eller har gjort. Men jag hoppas att även detta kommer vara av intresse för dig. Och misströsta inte, jag kommer att skriva om tid utomhus såklart. Så följ nu med till min nya vardag och arbetsplats – www.kayaqa.se.

På återläsande. /J

 

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s