Fårö & Eldkvarn

Spenderar tid med familjen på Gotland & Fårö. Fårö är kanske Gotländskt men ändå eget på något vis. Magisk natur som inte liknar något annat i vårt avlånga land. Ligger förvisso en bra bit ifrån det avlånga.

Norsta Auren, Fårös "hemligaste" strand

Surf på Norsta Auren

Helgumannen fiskeläger

Rauk

Eldkvarn spelade här igår. Lika magiskt (nästan) som naturen. Skönast av allt när Plura och grabbarna strosade förbi oss i kön innan konserten. Avslappnat var ordet. Massvis med klassiker strömmade ur Pluras strupe och Karla rev av några fantastiska gitarrsolon. Drag helt enkelt. Någon/några från Ebba Grön var i publiken och fick en låt tillägnad sig. Kultgubbar.

Eldkvarn

Kommer mer bilder från denna vackra plats.

/J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s