I Ett Vinterland

Var en platta som Lundell släppte 2000. Hennes rygg är en magisk låt på den. Vi besökte vinterland idag. VinterljusIMG_0940_1884Från en dag till en annan har Kilsbergen, 20 min. från min ytterdörr, blivit ett vinterland. Vi tog på oss snöskorna och gick en sväng på Bergslagsleden.

Anne snowshoeingIMG_0943_1887Anne snowshoeing IIIMG_0942_1886Sjöarna har fortfarande bitvis öppet vatten och ett och annat träd har nog fått ge vika för Svempa. Stormen alltså, som jag hörde någon, vet inte vem, kalla för Svempa. Det, skulle jag vilja påstå, är att bli ett med naturen; använda smeknamn för naturfenomen. Vem har fått äran att döpa dessa vidunder som drar in över vårt lilla land?

Bär motljusIMG_0927_1871_1 Bär så röda att ingen vill äta dem. Ett fenomen på sitt sätt.

Anne Ö-a ÅnnabosjönIMG_0920_1864Varde ljus. Wow vad vi behöver detta.

Jag IMG_0925_1869Hörrni, i mitt nästa liv vill jag vara Ebbot. Älskar karln.

/J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s