Håkansskär och lite annat därikring.

Regn på Anna & Per-Erik

Starten på denna tur var ganska blöt. Som så ofta var det övergående och väl vid Håkansskär så var det finväder. Denna del av den här skärgården är absolut finast tycker jag. Söder om farleden och ut mot fyren är ok men väldigt mycket växtlighet och inte i min smak.

La luna lyser på Håkansskär.

Upplyst!

Skönt häng!

Andra natten hamnade vi lite väl nära farleden. Mycket att titta på men vi fick några oväntade svall. Det kändes som att efter några färjor så hade kaptenerna snackat ihop sig. ”Det sitter några dårar med tält därnere, kör så nära det går.” Och nära blev det när en Viking Line båts svall slog upp och släckte vår eld samt tog med en kajak. Dock räddade vi kajaken. Man kan tillbringa tid i skärgården på olika sätt!

Lördagsnöje för några!

Ljusspel!

Vi avslutade med sen lunch inne i Räfsnäs. Trevlig hamn tycker jag.

/J

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s