En vårkollektion senare

DET har varit bråda tider på jobbet. Ullmax första vårkollektion ska lanseras och jag har jobbat extremt mycket med katalogen och annat material runt detta. Kul som fan men också jobbigt. Nu väntar vi bara på produkterna, spännande.Nyhetsbild spring 2013

 

SKÖNT med vinter av det här slaget. Antingen är det snöfritt och skapliga isar eller så kommer snön och då blir längdåkningen uppe i Kilsbergen fantastisk. Även våra stadsnära spår har varit okej. Men miljön och spårkvalitén i Kilsbergen är outstanding. IMG_0846

Har hängt en del här de senaste helgerna. På söndagar serveras det kaffe, mackor och bullar. Blöta kläder hängs upp framför kaminerna som värmer stugan och torkar kläderna. Det är inte varje söndag man kan sitta ute i solen och värma sig.
En fantastisk liten oas som många går miste om då det bara går att ta sig hit för egen maskin; och det passar ju inte alla.

I lördags avslutade vi vår första bassängkurs som löpte över flera tillfällen. Tidigare har vi kört endagarskurser med fokus på baskunskaper för kamraträddning. Nu hade jag planerat för två tillfällen och kunde gå in på mer detaljer, både vad gäller kamraträddning och självräddning i olika former. Lite bus på, under och i kajaken hann vi också med. Kul att se några av deltagarna som knappt vågade välta i början, göra eskimå-/stävräddning fullt ut och vänta upp och ner i vattnet på sin räddare. Grymt utvecklande med bassängträning.

Har hunnit med att se både Argo och Zero Dark Thirty. Det är bra för hollywood att USA lägger sig i lite här och var så att det finns material att ta av. Ganska bra filmer; båda två. Sanningsenliga? Vad vet jag.

/J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s