Man och förkyld.

”Det är inte lätt att vara förkyld
som man.”

Jag vet att detta är något som används emot oss. Det användes t.o.m. i en reklamfilm för något läkemedel för något år sedan om jag inte missminner mig. Mannens låga smärttröskel. Smärttröskel är fel ord för det handlar inte om smärta att vara förkyld. Snorig, rastlös, svettig, fryser, rastlösare och när kan jag paddla eller jogga igen. Det är vad det handlar om. Don´t like.

Gillar heller inte ryssar som kastar sig när man tittar på dem. Igår blev det för fjuttigt från svensk sida. Förvånad att jag ens tittar då hockey VM brukar intressera mig först framåt semifinal. Men Sverige har ett skönt gäng i år och jag måste erkänna att Wikegård drar sitt strå till stacken.

Annars trollbinds jag just nu av Shantaram. Har skrivit om den tidigare men den är värd att nämnas igen. Och jag läser den fortfarande även om jag närmar mig slutet på denna tegelsten; 900 sidor. Boken ska vara självupplevd och om så är fallet så har Gregory David Roberts varit med om mer än vad de flesta klarar på en mansålder. Man eller kvinna. Med råge ska tilläggas. Apropå man så har Lin som han kallas av sina vänner i Bombays hårda värld skapligt hög smärttröskel. Förkyld eller inte.

/J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s