Ödmjuk inför berget…

Det är lätt att bli ödmjuk inför naturens krafter när man i morgontidningen läser att två av Jacksons mest meriterade toppturskillar har dött i en lavin. När jag sedan känner igen killen på bilden från en butik, Skinny skis, vi besökte dagen innan olyckan blir det väldigt påtagligt. Dom gjorde en topp i Teton park som alltså är utanför skidområdet. Det är inte där jag håller till. Men det är fullt möjligt att med guide göra en topptur där. Vilket inte kommer att ske om någon känner oro för detta. Åkte lift i morse med en kille som jobbar här och han hade gjort 3 stora åk samma dag och var väldigt ödmjuk idag. Livet är underbart.
/J

20120309-103752.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s