Just another day in Paradise

SOULTRAM kallar man kabinen här i Jackson. På vägen upp till toppen spelas Bowie, Dylan, Neil Young blandat med annan skön musik. Locals i jeansjackor och feta skidor diggar tillsammans med oss andra som är lite mer ”normalt” klädda för ymnigt snöfall. Fast vem bestämmer vad som är normalt? Ingen tränger sig i liftkön utan folk står och snackar i lugn ro tills det är deras tur. Var med första liften upp idag och belöningen var 20-30 cm fresh powder. Fortsatte att snöa hela dagen. Mums!

20120306-220023.jpg

20120306-220134.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s