Jackson Hole

Ett magiskt berg. Hela berget är åkbart vilket gör oss alpmänniskor lite konfunderade. Snöfall, blåst och dimma första dagen gjorde att vi kände mer på berget än vad vi såg. Men idag när jag satt i liften och solen smekte hela berget såg jag alla möjligheter som här erbjuds. Fantastiskt. Lägg därtill cowboykulturen med hattar på var och varannan människa, främst av det manliga könet dock, och hästar på stäppen nedanför berget. Kultställe innan jag varit här och ännu
mer nu när jag är på plats. Imorgon ska Pether magnetröntga knät. Vi hoppas på det bästa.

20120304-231614.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s