Hjälmaren från sin bästa sida; på vintern vill säga.

Jag var rätt nöjd förra helgen efter några skapliga skridskodagar. Söndagen var t.o.m. bra. En vecka med skitväder och jag trodde inte mina ögon när jag skrinnade ut på lördagen i bländande låg vintersol. Isen var grym. Fruset vatten…
Började ensam; vilket inte är att rekommendera. Men det fina är att man alltid träffar någon att slå följe med. Ulf & Boel dök upp när jag kom farande och plötsligt hade jag sällskap. Trevligt sådant dessutom. 
Fika och solen värmde!
När vi satt och fikade som bäst så dök ytterligare sällskap upp. Vänner till Ulf & Boel visade det sig. Vi fortsatte nu som en lite större grupp med ännu större leenden.


När man bjuds på skridskoåkning av den här kvaliteten hamnar det högt upp på listan över feelgood-aktiviteter. Tiden går fort när man har roligt och mörkret gjorde oss sällskap sista biten in. Den här dagen tar jag med mig i mitt inre.
Bra is🙂
St:Anton väntar härnäst. På lördag bär det av. Snömängden är enorm så det kan nog bli bra. Startar upp veckan med att vara på plats i Globen imorgon på Idrottsgalan.

Mer bilder här: http://johankarlstrom.smugmug.com/MixedOutdoor/Skridsko-Hjälmaren

/J

2 kommentarer

  1. Hej!

    Jag hittade dina bilder på google. Jättefina! Undrar om jag kan få lov att använda en till ett anslag vi ska göra om en föreläsning om långfärdsskridskoåkning som hålls på Friskis&Svettis Örebro. Återkom gärna så snart som möjligt.

    MVH Lovisa Elfving, 0702323914, lovisa@orebro.friskissvettis.se

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s