Det svänger…

”Det svänger i hockey” var ett uttryck som användes frekvent i mitt umgänge i yngre dagar. Kanske för att många var hockeyspelare eller bara för att det verkligen svänger fort i hockey. I dag var min tanke med uttrycket att vintern i Kilsbergen i stort sett är borta. Jag skrev för en vecka sedan att vintern inte var långt borta. Nu är den borta. Vandrade med mina tjejer, fru & dotter, i Kilsbergen på juldagen och det var som vilken höstdag som helst. Sånär som på is på en del vattendrag och en och annan snötunga. 

Tar man seden dit man kommer så funkar det bra. Ingen snö, nehej då vandrar vi. Funkar.

Hade glömt kameran hemma men fru och dotter fotade frejdigt med sina Iphones. Tekniken är fantastisk:-)

Passade på att medvindspaddla lite idag. Stormen från inatt hade bedarrat men det var skaplig västan på förmiddagen. Hemfjärdssurf, kort och krabb, ända till Ekeby udde och sedan motvind hem. Bra träning. Alltid skönt att träffa kajakfolket och få lite tid i sittbrunnen.

/J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s