Söndagspaddling i N:a Vätterns skärgård.

Bra grejjer!

Det blev en tur på Vättern idag igen. Vi var här förra helgen men jag kände att bra väder på Vättern kan man inte få för mycket av. Det blev en solotur vilket är ganska trevligt. Inte varje gång men någon gång ibland. Man ska dock ha i åtanke att det är kallt vatten nu med allt vad det innebär. Jag ansåg mig dock vara kapabel till att paddla själv idag.                       Kylan fick jag känna på när jag återvände till hamnen i Bastedalen och rundade av med några rollar. Kan ha varit sista rollarna utomhus i år.

Risgrynsgröt med kanel. Godislunch!

Det var ingen trängsel direkt. Såg en havsörn och en båt på hela dagen. Lunchade på  Gråmunken och fick grymt rolig paddling på utsidan av densamma. Branta bergväggar som ger skön reflexsjö när hela Vättern ligger på. Blev några varv där. Finns även stor surfpotential på västsidan i sundet mellan Gråmunken och den lilla ön väster om.

Det var dem och jag på Vättern.

Lunch i favoritplagget, Arcteryx Atom LT Hoody.

Har blivit lite kär i den här jackan. Smidig men varm. luftig men vindtät. Grym under skalet men inte varm som dunpajen. Är som en skön tröja. Skulle kunna sova i den faktiskt:-)

Märket på plats, Hans!

/J

En kommentar

  1. Hej Vilka fina bilder du tar! jag såg att du hade något rött tält! vad heter det? för märke???
    funkar det bra???
    mvh krister

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s