NIL examinering på Vänern.

Helgen som gick spenderades på Vänern. Närmare bestämt i Tössebäcks skärgård.   Patrik E. och jag skulle upp till bevis inför examinatörerna från NIL. (Nordisk Instruktörslicens för havspaddling)

Ett mycket trevligt och kompetent gäng på 15 pers. från Friluftsfrämjandet Vänersborg stod och väntade på oss i hamnen lördag morgon. Vi hade tältat i skärgården och paddlade in tidigt för att möta upp vår tilldelade grupp.

Lördagen löpte på i full fart med utvärdering både lunch och kväll. Patrik och jag satt under tarpen och klurade på söndagens övningar tills det var dags för tältet och välbehövlig sömn. Klev ur tältet tidigt på söndagen och fick se en älg lämna vår ö, Björkön, och promenera över det grunda sundet till nästa ö.

Frukost intogs på stenstranden med Grönskär i horisonten.

Söndagen spenderades mestadels i skären runt Grönskär där vi fick lite sjögång att leka med. Efter noggrann utvärdering och genomgång med herrar Stefan J. och Andi R. fick vi veta att vi blivit godkända, puh! Certifikat delades ut med handslag och kram.

En grymt trevlig och lärorik helg som jag tar med mig massor av erfarenhet ifrån. Tack alla som deltog, examinatorer, försökskaniner och Instruktörskompis.

/J

5 kommentarer

  1. Bra du skriver, och grattis igen 🙂 Jisses, hade vi en älg på besök också, det missade jag. Jag tipsar vidare om din artikel på fb til de andra ”försökskaninerna”. Hoppas vi får till en reprishelg framöver med hela gänget, det vore kul! Ha det gott och hälsa dina instruktörskollegor 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s