Tid utomhus.

Igår kväll tjuvstartade vi onsdagspaddlingarna, Mats och jag. Lite kallt och ruggigt tyckte dom flesta. Vi däremot fick en skön paddling till ”klubbhällen” där solen gjorde oss sällskap. Obligatorisk fika och lite skönt smalltalk. Paddlade hem i solnedgång med vinden i ryggen. Nice.

Schysst kajak på klubbhällen.

Ikväll blev det kvällslöpning i ”mitt” naturreservat. Fantastiskt att bara kliva ut och kunna löpa efter våtmarker och vattendrag. Plötsligt dyker en bäver upp och kollar läget.

It´s a privilege  sjöng Pernilla Wiberg under sin korta discokarriär. Och det är det verkligen att bo här och nu i denna årstid. Vad gäller Pernilla så var hon en grym skidåkare. Hon är en grym expertkommentator. Men sjunga det vete f*n om hon kan.

Jag har sagt det förut men säger det gärna igen. Ta vara på vardagsäventyret. Det finns där om du bara tar dig ut.

En kommentar

  1. Hej Johan!
    GRATTIS till instruktörslicensen! :o) Och tack för en kanonfin helg, vi som var Nil-kaniner hade skoj. Ska bli kul att läsa din version av helgen när du får tid. Det kommer en artikel på Kajakrapporten också så fort jag får tid. Ska bli kul att följa dig här. Ha det gott! /Anette

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s