Påskpaddling i Stendörren.

Aldrig har jag väl sett en bättre prognos från väderfolket. Man kan ju välja nuförtiden vem man vill lita på. Dock hade både yr.no och våra vänner i Norrköping en strålande prognos. Döm om min förvåning när det kom en regnskur på oss under fredagslunchen som intogs på Uttergrytsklubb. Skönt namn. Förutom denna fadäs så var vädret magiskt under våra 3 dagar i skärgården. Och lite regn har väl ingen dött av.

För oss en klassisk första natt på Brännskär med tältsättning vid 21-tiden och middag framåt 22 med tillhörande brasa. Älskar den här årstiden med ljusa kvällar och friska nätter. Via Kalklubbarna över Kråkfjärden och sedan ut till Trutbådan för rundning. Andra natten tillbringades på Lundskärs s:a udde. Brännskär


Trevlig skärgård, grymt väder, nya kajaken och sköna människor att paddla med. Blir inte bättre!

/J

4 kommentarer

    1. Det kan jag förstå. Såhär års är det dessutom ingen trängsel. Men du har närmare till Mr Hult vilket är grymt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s