Lindholmen, en klassiker på Hemfjärden.

Tog en sen eftermiddagstur till Lindholmen. Första skridskoturen denna vinter för min del. Den plogade banan är ingen dröm att åka på. Dock är det enda alternativet om man ska åka skridskor. Trots allt ett enkelt sätt att komma ut och njuta av vintersolen. Detta är en välbefolkad plats under helgerna. Men jag var snudd på ensam när jag gled in i den lilla bassängen vid Lindholmen. Mr. Lindell himself var ute och halade flaggan så serveringen stängde förmodligen för dagen. Hade med egen fika som intogs vid brasan som glödde lite grann efter dagens grillövningar. kunde inte låta bli att blåsa liv i elden. Alltid trevligt med fika vid öppen eld.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s