Topptursträning

Storstenshöjden är inte ett berg. Det är en kulle. Eller en landhöjning. Trots detta konstaterande kan man använda den till saker som normalt kräver ett berg. Vi valde att köra lite topptursträning på södra sidan. Den erbjuder längsta marschen. Dessutom är liftarna stängda av anledningar som jag inte går in på här.

Ospårat.....

Hudar av, hudar på. Bra att öva även detta.

Fika på egen veranda.

Man kan tycka vad man vill om detta beteende. Det är något speciellt att gå uppför för att sedan åka utför. Man får oftast berget för sig själv. Under tiden man går uppför får man tid för reflektion. Naturupplevelsen, tystnaden och förhoppningsvis orörda svängar utför. Beroendeframkallande skulle jag vilja påstå. ”Earn your turns” har någon sagt.

 

 

 

En kommentar

  1. 16/1 var sista gången, Blondin Carla kom igen ge mig något kul, nyheter, skvaller 😉 ja låt tangentbordet smattra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s