Vätterns norra skärgård

Söndagsprognosen var den typiska ”idaggårjaginteut” prognosen. Nollgradigt, lite blandad nederbörd och 8-11 m/s nordostlig vind.

Fick trots detta med mig Anna och Mårten till Vättern. Väl där så blir det som så många gånger förr. Vädret till trots så bara njuter man så fort man krånglat ner sin långa lekamen i sittbrunnen. Jag var tillbaka i min Nordkapp LV efter att ha paddlat Maelstroem Vaåg i några veckor. Beställde en alldeles egen Vaåg i veckan som gick. Grym kajak. Längtar.

Sjösättning i Bastedalen. Skaplig slagsida på bryggan.

Mårten & AnnaNordanvind i ryggen är gött!

Ärtsoppan serverades stående.

Mannen i hamnen som tittade storögt när vi gav oss ut skakar fortfarande på huvudet.   En sån här dag är fantastisk tycker jag. Vädret är inte ett problem. Vind är kul om man är rätt klädd.                                                                                                                            Havsörnen som cirklade länge och väl över våra huvuden undrade även han vilka vi var.

/Johan

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s